Kamerasky, hva er det?

Det var full fest da vi tok med kameraene våre på skolen i dag. Det er nok ikke så ofte de har muligheten til å leke seg med sånt, så det ble litt lite arbeid og litt mer moro! Kameraene mistet vi litt kontroll på etterhvert, men det var alltid ett par klynger som beveget seg rundt for å finne et bra sted å ta bilder. Det ble mange av dem til slutt, og alle var kanskje ikke så veldig bra, men jentene hadde det gøy! Perlene dere ser bilder av er sånne vi lager. Siden vi kom har vi laget (litt for) mange sånne, og til slutt skal det bli til smykker. Uansett, det er “way past my bedtime”, så jeg tenkte bare jeg skulle poste disse bildene. Så har dere litt å kose dere med, dere der hjemme!

This slideshow requires JavaScript.

Sånn ellers så dro Therese og jeg for å spille tennis i dag. Det eneste vi glemte å sjekke var hvordan man faktisk spiller tennis. Det gikk ikke så bra. Vi følte oss litt dumme (vi hadde publikum) og ville ikke levere tilbake utstyret like etter at vi hadde leid det, så mens jeg løp rundt og lekte meg med å sprette ballen på rekkerten så lå team-maten min og gjorde sit-ups. Det var jo en opplevelse det også! Neste gang sjekker vi hvordan man spiller tennis før vi prøver oss, tror jeg! En annen opplevelse vi sent vil glemme var en middelaldrende mann som tok følge med oss et lite stykke oppover veien til tennisbanen. Han begynte å diskutere høyt med seg selv hvem av oss han skulle kjøpe. Da vi satte opp farten sa han “I can walk fast too”, men han var forkjøla stakkar og falt raskt akterut. Det gjorde oss ikke så mye!

Advertisements

2 Comments (+add yours?)

 1. Inger Tone
  Oct 19, 2012 @ 12:55:47

  Eg sko te å skriva at det burde finnas ein sånn liker knapp. Så hva det jo ein. Kanskje eg trykke på den neste gang.

  Reply

 2. Inger Lise
  Oct 25, 2012 @ 12:12:03

  Kjære Elisabeth!
  Det er så kult å lese om livet ditt i Uganda, og så gøy å høre at du tar utfordringene på strak arm og med en god posjon humor. Jeg lever meg inn i noen av dine små skildringer – og ler og føler med deg 🙂

  Stooor klem fra Tante Inger Lise

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: