Helg er fest

Det har vært travle dager i Kabale i det siste. Doreen, vår kjære kontaktperson og vertssøster giftet seg i helga og i den sammenheng fikk vi besøk fra resten av Act Now’erne i Uganda. Det ble en utrolig flott helg, og selve byllupet var nydelig. En ting som overrasket meg ved ugandisk bryllup var hvor formelt det var. Hele dagen var for det meste formaliteter, spesielt for brudeparet som for det meste satt på pynt ved et bord på god avstand fra alle de andre gjestene. Der satt forsåvidt vi brudepiker og «grooms men» også, men brudeparet var utenfor rekkevidde. I tro på at jeg ikke vil klare å beskrive dagen med egne ord (og at boms og president kaller), gir jeg jobben over til bildene.

This slideshow requires JavaScript.

Bildene er fra bryllupet og et par fra en café vi jentene sjekket ut på søndagskvelden. Beklager alle de oppstilte bildene, men det blir fort noen sånne når man først møtes! Fotografene er Hanna Charlotte, Marie og Martin.

I korte trekk har helgen bestått av godt selskap og litt kaldt vær. Under «formalitetene» begynte det å hølje ned og det var mildt sagt iskaldt. «kaldt i Uganda!?», sa både Therese og jeg da vi kom hit, men Kabale har fått oss til å innse at vi tok grundig feil. Uganda kan bli kaldt. Veldig kaldt. I skrivende stund sitter jeg med hjemmestrikka ulltøfler, hettejakke, er kald på nesetippen og litt snufsete. Ja, Afrika er ikke bare sol og varme, selv om vi har en god del av det også.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: